Roku pastas Americol HCY-10
Roku pastas Americol HCY-10

Roku pastas Americol HCY-10

HCY-10
Piegāde 2 dienas
60,14 €
AR PVN

ROKU PASTA 10L DZELTENA
Augstākās kvalitātes uz d-limonēna, alvejas ekstrakta, jojobas esteru un spēcīgu abrazīvo vielu bāzes veidota pasta roku mazgāšanai. Hand Cleaner Yellow ir izstrādāta tieši grūti notīrāmu rūpniecisko netīrumu noņemšanai. Pateicoties tās unikālajam sastāvam, šī pasta viegli noņem tādus netīrumus kā smēreļļas, taukvielas, krāsa, laka, tinte, darva, bitumens un līme.

 

ROKU PASTA 10L DZELTENA
Augstākās kvalitātes uz d-limonēna, alvejas ekstrakta, jojobas esteru un spēcīgu abrazīvo vielu bāzes veidota pasta roku mazgāšanai. Hand Cleaner Yellow ir izstrādāta tieši grūti notīrāmu rūpniecisko netīrumu noņemšanai. Pateicoties tās unikālajam sastāvam, šī pasta viegli noņem tādus netīrumus kā smēreļļas, taukvielas, krāsa, laka, tinte, darva, bitumens un līme.  Hand Cleaner Yellow tīra, mitrina un aizsargā. Tā ir dermatoloģiski pārbaudīta, pH neitrāla un bioloģiski viegli noārdās.

Jauns
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Informējam, ka šī vietne satur e-veikala sīkdatnes (eng. „Cookies”), ko izmanto vietne. Nospiediet pogu Apstriprināt, to apstiprinot.

Jūs jebkurā brīdī varat atcelt norādīto piekrišanu, mainot tīmekļa pārlūkprogrammas iestatījumus un dzēšot saglabātās sīkdatnes.