Līme Loctite L24304, L243BO10
Līme Loctite L24304, L243BO10

Līme Loctite L24304, L243BO10

L24304
Доставка 1 дней
12,05 €
С НДС

 

LOCTITE 243 Vītņu fiksēšanas līdzeklis – vidēja stiprība. Plaša pielietojuma. Piemērota visiem metāla vītņotiem montāžas mezgliem. LOCTITE 243 ir plaša pielietojuma vītņu fiksēšanas līdzeklis ar vidēju fiksācijas stiprību. Šis vītņu fiksēšanas līdzeklis nostiprina un noblīvē skrūves, uzgriežņus un tapskrūves, novēršot to pašatskrūvēšanos vibrācijas ietekmē. Produkts ir lietojams ar visiem metāliem, tostarp ar pasīviem materiāliem, tādiem kā nerūsējošais tērauds, alumīnijs un galvanizētas virsmas. Tas sevi ir apliecinājis kā izturīgu pret nelielu piesārņojumu, kādu rada rūpnieciskās eļļas, piem., motoreļļas, korozijas profilakses eļļas un griešanas šķidrumi. Jūsu ieguvumi Nepieļauj montāžas mezglu pašatskrūvēšanos, piemēram, sūkņos, pārnesumkārbās vai presēs Lietojams ar visiem metāliem, tostarp ar pasīviem materiāliem (piem., nerūsējošo tēraudu, alumīniju un galvanizētām virsmām) Pārbaudīta izturība pret nelielu piesārņojumu, kādu rada rūpnieciskās eļļas, piem., motoreļļas, korozijas profilakses eļļas un griešanas šķidrumi Atskrūvējams ar rokas instrumentiem P1 NSF reģ. Nr.: 123000 Tehniskie parametri Krāsa: Zila Maks. vītnes izmērs: līdz M36 Darba temperatūras diapazons: -55 – +180°C Atskrūvēšanas griezes moments: 26 Nm Apstiprinājumi: P1 NSF reģ. Nr.: 123000 Nofiksēšanās laiks ar tērauda vītnēm: 10 min Nofiksēšanās laiks ar misiņa vītnēm: 5 min Nofiksēšanās laiks ar nerūsējošā tērauda vītnēm: 10 min Tiksotropija: Jā

Новое
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Informējam, ka šī vietne satur e-veikala sīkdatnes (eng. „Cookies”), ko izmanto vietne. Nospiediet pogu Apstriprināt, to apstiprinot.

Jūs jebkurā brīdī varat atcelt norādīto piekrišanu, mainot tīmekļa pārlūkprogrammas iestatījumus un dzēšot saglabātās sīkdatnes.