WD-40 Speciālā eļļa 420ml Universāls eļļotājs SMART
WD-40 Speciālā eļļa 420ml Universāls eļļotājs...

WD-40 Speciālā eļļa 420ml Universāls eļļotājs SMART

WD-403/S
Available
€12.54
Tax included

Tilpums: 420 Ml SMART aerosols
Pielietojums: WD-40 daudzfunkcionala ella
Novērš čīkstēšanu: ieeļļo eņģes, ritentiņus, sviras, atsperes, tapas, rokturus, logus, pedāļus, biroja krēslu mehānismus. Atgrūž mitrumu: no metāla virsmām, piemēram, elektriskiem kontaktiem, auto aizdedzes, darbarīkiem (arī dārzā), motociklu un citiem motoriem. Tīra un aizsargā: tīra kokogļu traipus, taukus, darvu, sveķus, līmi. Mīkstina ūdens nogulsnes. Uz velosipēdu, ratiņu, hromēto detaļu, motociklu un dažādu motoru virsmām atstāj aizsargkārtu pret rūsu un koroziju. Atbrīvo sarūsējušās virsmas: iespiežas un atbrīvo sarūsējušās, nepakļāvīgās detaļas, tādas kā sarūsējušus uzgriežņus, aizbīdņus, kontrolmehānismus, kabeļus un citus stiprinājumus. Tīra dažādus mehānismus: atķīlē un eļļo durvju atslēgas, rāvējslēdzējus, šujmašīnas, savienojumus un kabeļus.

 
2 Items
New
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Informējam, ka šī vietne satur e-veikala sīkdatnes (eng. „Cookies”), ko izmanto vietne. Nospiediet pogu Apstriprināt, to apstiprinot.

Jūs jebkurā brīdī varat atcelt norādīto piekrišanu, mainot tīmekļa pārlūkprogrammas iestatījumus un dzēšot saglabātās sīkdatnes.